Rólunk

CRAFT BEER

SYNTHESIS

 

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SYNTHESIS

Az európai söripar ma már több száz remek házi sörmárkát ismer. A sörkedvelők viszont még ennél is többet! Ha kiteríted magad elé Európa képzeletbeli kisüzemi sörtérképét, a híres házi sörfőzdéket jelölő zászlócskák szorgalmasan sűrűsödnek a csehek és a morvák földjén, a bajorok sem panaszkodhatnak, Elzász is kitűzte a maga parányi lobogóit, sőt odaát a szigeten a britek is, no meg a belga szerzetesek is lerakták a névjegyeiket. A zászlócskák Magyarföldön is gomba módra szaporodnak, s a parányi árbócra nemrég felkúszott saját üzemével Magyarország legújabb, legkreatívabb kisüzemi sörmárkája a Synthesis is.

A Synthesis cég- és termékfilozófiája – híven a szó jelentéséhez – roppan egyszerű: végy kitűnő alapanyagokat és készíts belőlük remek sört! A hozzávalók közül persze ne felejtsük ki a két sörmágust Schindler Józsefet és Králl Zoltánt sem! A többi – sajnos – üzemi titok. (Még csak annyit árulhatunk el, hogy a végtermékhez karcsú palackok, öblös söröskorsók is szükségeltetnek.)

 

CRAFT

BEER

A Synthesis csapata kollaborált már a hazai sörfőzés krémjével, és gerillafőzdeként bezsebelt jó pár arany-, ezüst- és bronzérmet is különböző nemzetközi versenyeken. Ilyen visszajelzések után nem volt más hátra, mint megnyitni saját serfőzdéjüket, hogy aztán a megnövelt kapacitásnak hála még jobban elengedhessék fantáziájukat, és a közönségre hallgatva olyan sörökkel bővíthessék a Synthesis kínálatát, mint az IPA iker-sör a Western Eagle és párja a titokzatos Eastern Wolf, vagy akár a fekete sör a One Night Seduction barrique, és maracujás verziója.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.